Buurterras-wandelen-wandeling door de buurt

Trek je wandelschoenen maar aan.

Wandeling ‘Buurten vanaf het Terras’

Siwoh van Soolen van Happy Movement is wandelcoach. Zij organiseert wekelijks de wandeling ‘Buurten vanaf het Terras’.  Elke week kun je gezellig samen met buurtgenoten wandelen door Spijkenisse. Het vertrekpunt is altijd vanuit het BuurTerras aan de Hongerlandsedijk. 

Conditie door Buurten vanaf het Terras

‘Buurten vanaf het Terras’ is een wanderling in een bepaald tempo met de bedoeling verbetering van je conditie en uithoudingsvermogen. Bovendien is het daarnaast dé manier om je buurtgenoten wat beter te leren kennen. 

Goede wandelschoenen

Trek goede wandelschoenen aan en loop mee. Deelname aan ‘Buurten vanaf het Terras’ is gratis. Deze activiteit is niet alleen bedoeld voor bewoners van de twee woontorens ‘Terras aan de Maas’. Ook bewoners van de omliggende wijken zijn van harte welkom. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze manier van wandelen? Kijk dan op de site van Sihow van Soolen: www.happymovement.nl. Direct aanmelden kan via haar e-mailadres. Bellen kan natuurlijk ook. 

Aanmelden Buurten vanaf het Terras

Na de wandeling staat de gastvrouw/gastheer achter de bar voor je klaar voor een kopje koffie, thee en andere versnaperingen. De prijslijst hangt achter de bar. Je kunt contant of per pin afrekenen.

Wanneer Contactpersoon Reserveer tijdig

Donderdag 

Start: 8.45 uur.

Einde: 9.45 uur.

Wandelcoach

Siwoh van Soolen

06 394 23 773

info@happymomevent.nl 

 

Algemene informatie

KVK nummer: 41141084

RSIN nummer: 005571261

Bankrekening BuurTerras: NL30INGB0001081087

Privacyverklaring

Huisregels

 

Het BuurTerras

Hongerlandsedijk 1108

3201 LZ Spijkenisse

Telefoon: 06 152 02 374 

(bereikbaar: 9.30 uur tot 17.00 uur)

E-mail: buurterras@outlook.com

website: www.buurterras.nl

 

Contact

Coördinator BuurTerras:

Astrid Langstraat                                  Telefoon: 06 270 07 170                      Aanwezig: maandag t/m donderdag