Buurterras Horeca

Horeca BuurTerras

Nodig je buren uit voor een drankje en een hapje en klets gezellig eens bij. 

Tijdens openingstijden is de horeca voor iedereen vrij toegankelijk. Tegen betaalbare prijzen zijn koffie, thee, frisdrank, diverse (licht) alcoholische dranken* en kleine snacks verkrijgbaar. De prijslijst hangt bij de bar. 

Bar open

Bij activiteiten is de bar altijd open. De gastvrouw of gastheer staat graag voor je klaar om je te voorzien van consumpties. Na afloop kun je contant of per pin afrekenen.

Professionele horeca keuken

Ons Kookteam BuurTerras heeft de beschikking over een professionele horeca keuken. Hierin bereiden zijn regelmatig hun heerlijke maaltijden voor buurtgenoten. De maaltijden worden aangekondigd op onze Facebookpagina en in het BuurTerras. Kom gerust eens proeven! 

* Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar. 

Buurterras wijk Elementen

Koffie ochtenden

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie. Daar knapt een mens van op!

Onze gastvrouwen en gastheren van het sfeervolle BuurTerras nodigen jou en andere wijkbewoners uit voor een kop koffie (of thee). Je kunt dan gezellig met iedereen kletsen en wie weet wat voor moois hieruit zal volgen.

Maandag t/m vrijdag, elk dag van 9.00 uur tot 12.00 uur. 

Koffie of thee: € 1,00

Buurterras wijk Elementen

De BuurTBorrel

Elke vrijdagmiddag is het borreltijd in het BuurTerras. De inmiddels tradionele BuurTBorrel is een begrip onder de buurtgenoten. Met een drankje en een hapje gezellig kletsen met je buren of biljarten. Lees verder

Verse maaltijden

Specialiteit van de kok

De maaltijden van het Kookteam BuurTerras zijn al jaren erg geliefd. Ons Kookteam bestaat uit hobbykoks waarbij iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Telkens weer verrast het kookteam haar gasten met een verse maaltijd. En zeg je verse maaltijd, dan is het ook vers. Want, men gebruikt altijd verse ingrediënten uit het seizoen. Het sfeervolle restaurant van het BuurTerras zit altijd snel vol met buurtbewoners die gezellig komen eten. 

Het Kookteam BuurTerras bereidt om de 2 weken (even weken) op woensdag-, en donderdagmiddag een verse maaltijd. Een maaltijd kost slechts € 7,50 per persoon.

Regelmatig bereidt het Kookteam thema maaltijden, een thema maaltijd kost bij ons € 12,50

Voor alle maaltijd geldt dat de drankjes niet inbegrepen zijn. Na de maaltijd kun je afrekenen aan de bar. Dit kan zowel contant als per pin.

Aanvang: 12.30 uur. 

Buurterras horeaca kookworkshop

Reserveren maaltijden

Wil je een tafel reserveren?

Onze ervaring is dat bij alle maaltijden de tafels altijd snel vol zijn. Reserveer dus tijdig. Dit kan elke werkdag tussen 9.30 uur en 17.00 uur bij de bar.

Of via telefoonnummer 06152 02 374

Stuur je liever een e-mail? Klik dan op de afbeelding hiernaast. 

Vergeet in de e-mail  niet je naam,  het aantal personen en je gewenste maaltijd(en) en data te vermelden.

buurterras-contact-e-maill-sturen

Het Kookteam BuurTerras is op zoek naar jou!

buurterras-vrijwilligers-gezocht-kookteam

Verras jij je gasten regelmatig met jouw heerlijke recepten? Bereid jij op het eerste gezicht rare combinaties klaar, maar die in de smaak voortreffelijk bij elkaar passen? Kook jij graag een tikkeltje luxeus of hou jij het liever bij simpele gerechten? Niks is te gek, want het doel van Het Kookteam is om onze gasten keer op keer te verrassen en te verwennen met een heerlijke verse maaltijd.

Loop het water al bij jou uit je mond? Wil jij koken, braden en bakkken in een professionele horecakeuken? Meld je dan aan bij het Kookteam van het BuurTerras.

Klik op de afbeelding hiernaast en lees hoe jij je kunt aanmelden voor deze functie of andere horeaca vacatures. 

 

Algemene informatie

KVK nummer: 41141084

RSIN nummer: 005571261

Bankrekening BuurTerras: NL30INGB0001081087

Privacyverklaring

Huisregels

 

Het BuurTerras

Hongerlandsedijk 1108

3201 LZ Spijkenisse

Telefoon: 06 152 02 374 

(bereikbaar: 9.30 uur tot 17.00 uur)

E-mail: buurterras@outlook.com

website: www.buurterras.nl

 

Contact

Coördinator BuurTerras:

Astrid Langstraat                                  Telefoon: 06 270 07 170                      Aanwezig: maandag t/m donderdag