Het Elementenkoor

Wat is het toch mooi, zingen en optreden voor publiek. Droom jij hier ook van? Pak dan nu deze kans. Want Het Elementenkoor zoekt nieuwe koorleden. Durf de stap te zetten en meld je aan.

Zingen doet je goed

Wist jij dat zingen je gelukkig maakt? Bovendien zorgt zingen in een koor voor het ontstaan van een sterke band met andere mensen. Bij Het Elementenkoor staat het plezier voor het zingen voorop. Daarnaast is gezelligheid bij de repetities en tijdens de optredens die het toe doen.

Repetities

Iedere week repeteert het enthousiaste koor onder leiding van een professionele dirigent. Op hun repertoire staan zowel Nederlandstalige liedjes, als ook anderstalig. Ga de uitdaging aan. Kom langs op een repetitieavond en laat jouw stem horen. Je zult het vast en zeker geweldig vinden. 

Optreden

Na een periode van oefenen, oefenen en nog eens oefenen, breekt daar het moment aan. Samen met je mede-koorleden ga je optreden. Regelmatig treedt Het Elementenkoor op voor de wijkbewoners. In het bijzonder is het optreden tijdens de jaarlijkse kerstborrel van het BuurTerras. 

Kortom, ga de uitdaging aan en zing mee. Elk nieuw koorlid is bij Het Elementenkoor van harte welkom.

Aanmelden Het Elementenkoor

Wanneer Contactpersoon Aanmelden

Donderdag 

Vanaf 19.30 uur.

N.v.t. buurterras@outlook.com

 

 

Algemene informatie

KVK nummer: 41141084

RSIN nummer: 005571261

Bankrekening BuurTerras: NL30INGB0001081087

Privacyverklaring

Huisregels

 

Het BuurTerras

Hongerlandsedijk 1108

3201 LZ Spijkenisse

Telefoon: 06 152 02 374 

(bereikbaar: 9.30 uur tot 17.00 uur)

E-mail: buurterras@outlook.com

website: www.buurterras.nl

 

Contact

Coördinator BuurTerras:

Astrid Langstraat                                  Telefoon: 06 270 07 170                      Aanwezig: maandag t/m donderdag